Tisdag- brrr, kallt!

Som ni kunde läsa redan i föregående inlägg har det varit riktigt kallt idag och jag har varit så tacksam för mina termostövlar och dito byxor- hade inte klarat vintern utan de sistnämnda och ska köpa ytterligare par i Ullared nästa vecka tänkte jag.

Soya blev rejält motionerad i Järavallen i morse- hon och Åsas dogs sprang så att snön yrde.

Själv försökte jag gå i den djupaste snön för flåsets skull- väldigt bra träning om man dessutom försöker att gå så fort man kan.

Archie behövde för sin del inte gå så fort han kunde- jag nöjde mig med att trava omkring ganska kravlöst i ridhuset och det gick bra.

Jag rider än så länge i termostövlar vilket känns ganska mycket klumpigare än läder-ditona och detta skulle jag aldrig göra om jag red mer ”på allvar” men till den ridning jag ägnar mig åt just nu duger det, om inte annat för att inte fötterna ska förfrysa.

Har sett ett par stövlar som jag ska önska mig av tomten (mer om dessa i separat inlägg längre fram) men tills dess får jag se ut som Michelinkvinnan personifierad.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jasmine

    Hej Birgitta! Jag har köpt ett par stövlar på Hööks, som är fodrade i hela med ”teddy” och är i syntet. De är helt fantastiska och jag är alltid varm om fötterna! Dessutom väldigt smidiga och snygga och bra att rida i. Så dem rekomenderar jag starkt!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>