Mer söndag- mer snö

Det har fortsatt att snöa mest hela dagen- ett regnblandat snöfall som kommer att bli livfarligt på vägarna om temperaturen sjunker mycket.

Nu är det skönt nog nollgradigt och riktigt ”varmt”.

Jag drog faktiskt på mig läderridstövlarna för första gången på många veckor och fötterna frös inte genast till is som jag befarat- just pga det varmare vädret.

Det blev 40 minuters lätt dressyr i ridhuset och det kändes bra. Jag galopperade lite mer än sist men krävde annars inte så mycket av Archie mer än lite allmän lydnad som fungerade fint.

Tanken är ju att jag ska rida ”för fullt” först om ca 10 dagar så det gäller att inte bli frestad och kräva mer än vad jag bör.

Dagens middag blev hemmagjord risotto som var mycket uppskattad och nu ska jag fortsätta med Buthler och Öhrlunds senaste bok ”Grannen”. Påminner en del om Patricia Highsmiths böcker om Tom Ripley som dock i jämförelse med dessa författares karaktär Christopher Silverbielke framstår som en from korgosse:).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>