Söndag- bästa spåret

Idag valde jag ett nytt spår på Skryllegården tänkandes att det 5 kilometer långa el-ljusspåret säkert skulle vara plogat och förmodligen inte så kuperat (lite svårt att sätta upp lyktstolpar i hur backig och ”svår” terräng som helt inbillar jag mig).

Och jag hade verkligen rätt; spåret var både plogat och lättsprunget- inga mördarbackar att kämpa sig uppför och att jag kunde springa i skor och inte pulsa fram i termostövlar gjorde så klart en stor skillnad.

Eftersom klockan bara var 8 när Soya och jag satte igång mötte vi inga människor- annars kan jag nog tänka mig att detta är ett av de populäraste spåren- lagom långt och belyst.

Efter 2 varv, dvs en mil var jag mycket mindre trött än vanligt så detta spåret ska jag helt klart springa fler gånger.

Jag vet inte om jag hade misstolkat väderleksprognosen men jag trodde att det skulle vara snöfritt idag men när jag hade 2 kilometer kvar på min löprunda började det att snöa och gör så fortfarande 3 timmar senare:(.

Jag är glad att Ida och jag fick en så skön uteritt med hästarna igår för idag skulle jag INTE ge mig ut; blåst och snö är ingen bra kombination om man är frusen.

Nu ligger jag och slappar i soffan och funderar över det här med att vissa känner att de ”måste” arbeta för att fylla sina dagar och känna någon form av egenvärde.

Så är det absolut inte för mig och de senaste veckornas lediga dagar mitt i arbetsveckan har verkligen stärkt mig i den tron.

Inte så att jag vill bli arbetslös, Gud förbjude, men hade jag varit ekonomiskt oberoende hade jag med lätthet och glädje kunnat fylla mina dagar utan att förvörvsarbeta en sekund.

Måste nog börja med Trisslotterna igen…..

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>