Veckan som gått

Under den gångna veckan har jag fortsatt min igångsättning av Archie och jag rider i dagsläget i princip som vanligt.

Det trista vädret med snöande, regn, isgator, hårda vindar och annat kul begränsar min ridning en hel del just nu men hur irriterande det än är finns det gränser för vad jag utsätter mig själv och hästen för.

Inte heller vågar jag hoppträna än så just nu varierar jag Archies träning endast mellan dressyr och tömkörningspass i ridhuset.

Som sagt inte optimalt eller önskvärt men jag får vara tacksam över att jag HAR ett ridhus att hålla till i.

I tisdags blev det ett efterlängtat besök i Ullared och som vanligt gjorde jag många härliga fynd som jag är mycket nöjd med.

Jag ser redan fram emot nästa tripp som vi har preliminär-bestämt ska äga rum i mars.

I onsdags och lördags sprang Soya och jag var sin mil i Skryllegården och idag blev det 2 timmars promenad i Järavallen med Åsas whippar.

Detta, samt makens dagliga promenader med Soyis gör att hon knappast lider av brist på motion och det är lite synd att all denna träning ändå inte biter på Sveriges långsammaste hund på rundbana. Ödets ironi skulle man kunna kalla det eller snarare bevis på att just Soya inte har avlats till att bli en snabbspringare.

Men ordna ett lopp över 20 kilometer så ska ni få se vem som kommer först i mål- jag vet vem jag hade satsat mina pengar på :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Världen är så liten. Hoppas att du inte krockar med mina kompisar Åsa och Sophie, som pluggar på Flyinge där ute i spåren vid Skrylle. Sophie skröt just på Fejjan att hon klarade milen på 55 min.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>