Dagens (hund)fråga

Vad kännetecknar en hundägare?
 
Ja, det finns så klart många olika saker som kan känneteckna någon som har hund och det kan delvis bero på vilken RAS man äger, om man tränar något speciellt med hunden (lydnad, spår, lure coursing, hundkapp osv) och vad man själv är för en pesonlighetstyp men en sak vågar jag nog påstå kännetecknar de flesta med hund:
 
HUNDBAJSPÅSARNA :)!
 
Jag och en arbetskamrat konstaterade igenkännande att man som hundägare har dessa jäkla påsar ÖVERALLT- i vartenda klädesplagg (byxor, jackor- allt med fickor)  och i väskor, bilen och alla andra ställen där de kan vara ”bra att ha”.
 
Som boende ute på vischan ska jag erkänna att jag inte använder mig av påsar speciellt ofta just DÄR men i övrigt vet man aldrig när och var hunden behagar att ”sätta sig” och då gäller det att vara redo :).   

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Och hur många (ej använda tack och lov) som man har tvättat i tvättmaskinen…..
    Det dyker fortfarande upp någon påse då och då i plagg jag inte använt på länge. Jycken gick bort för 2½ år sedan….

    Rie

    Svara
  2. Åsa

    Känner igen mig 😀 HUNDBAJSPÅSAR överallt!!!…när man ska ta upp något ur ”fin-väskan” på jobbet, vad är det första som kommer upp-en bajspåse!! mina arbetskamrater är INGA hundmänniskor 😀 de är storstadsmänniskor som går ut på krogen 2 gånger i veckan… men de har lärt sig mina rutiner och saker som är kopplade till mig och mina älsklingsvovvar! Sen tycker jag att man alltsom oftast är ”hundklädd” praktiskt, varmt och med många fickor… Så jag brukar själv tänka på det ibland när jag åker in till stan!! Nu ska jag inte ha på mig ”hundkläderna”..ha, ha…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>