Dessa ständiga sammanträffanden!

Jag har många gånger berättat om hur jag anser att ”hästvärlden är så otroligt liten” och jag tycker också att mitt liv är fyllt av ständiga sammanträffanden pga detta.

Härom dagen ”drabbades” jag åter:

En fd inackorderad från ridskolan och tillika bloggläsare tillskrev mig i en sadelfråga. För att illustrera sin fråga länkade personen till en annons på Blocket och vad får jag se då jag öppnar denna:

Jo, annonsören är en av mina nuvarande stallkamrater och bilden är tagen utanför stora stallet på vår anläggning.

Visst var det ett konstigt sammanträffande, särskilt om man vet hur enormt många sadlar som ständigt annonseras ut på detta vis?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    En liknande grej hände mig häromdagen!
    Det visade sig att en ”internetbekant” är tillsammans med en kille som jobbade på samma ställe som jag i mitten på 90-talet!!!
    Bekanten var spekulant på grejor som jag ska sälja – till pojkvännens häst!!!

    /Keb

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ja som sagt, hade alla som läser här sammanställt vilka andra de känner här, vilka vänner, bekanta, tränare, veterinärer osv osv som vi har gemensamt så hade vi fått ihop en kedja av människor och sammanträffanden utan dess like- det är jag övertygad om.
    Därför får man också tänka sig för, väga sina ord och ibland försöka ”avidentifiera” människor/ händelser- man vet aldrig vem som smyger runt och läser och kanske tar illa upp, blir ledsen, känner sig utpekad osv.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>