7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna-Kajsa

  Jag tycker den ser förskräcklig ut, och märkligt att bara sätta in salubilder tagna bakifrån? Jag tycker inte att en PRE ska se ut så, dåligt musklad bak, och fet hals, troligen även underhals, men PRE är ju tack och lov ingen fångbenägen ras – även om det inte är någon garanti.

  Svara
 2. Åsa

  ohh, en ”hingstnacke”…. Kan inte säga hur många som blivit besvikna att LG inte har en sån nacke, för det är ju så fiiiint med ”hingstnacke”…
  Kanske därför de visar den..

  Svara
 3. Filippa

  Men den ser ju verkligen fettig ut också, inte är det muskler som gör såna där knölar? Likaså på länden?

  Svara
 4. Birgittas hästsida

  Nu är ju detta ett exempel på en dålig annons på ALLA VIS- även texten är ju usel och säger inte så mycket men jag är absolut inne på Åsas teori:

  Annonsören tycker helt enkelt att hästens hals (och flätor) är så fina att det är så man vill marknadsföra hästen. Stöööön…. (så seriöst också- ungefär som om jag skulle fotografera Archies SVANS om jag skulle sälja honom; den är något aldeles extra :)).

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>