Året som gått i bilder, del 1 (av 2)

När jag bläddrade i min I-phone hittade jag dessa bilder som jag jag valt att spara av olika anledningar.

Några för att de blev så bra, andra av andra orsaker…

I år kom våren senare jag jag någonsin kan minnas att den gjort- mycket beroende på att vi hade en liknande vinter som råder nu. Det tog en evighet innan snön smälte och det blev i princip så att vi hade vinter och snö och sedan var det liksom plötsligt nästan sommar.

Jag som tycker mycket om våren blev besviken. Våren är den tid då jag tycker att man njuter av att allting börjar spira och att det är relativt varmt men man har ändå fortfarande den underbara sommaren att se fram emot.

Nu blev jag snuvad på denna övergång…

…men lite vackert hann jag njuta av i trädgården.

Jag har för egen del aldrig velat ha barn men har ingenting emot barn ”som sådana” för den sakens skull :).

Här en av mina absoluta favoriter, lilla Alma som frestar Soya med en morot.

Rapsen gör sig bra på bild tycker jag….liksom…..

…min snabbspringare som här springer allt vad hon kan (jag undrar jag…..) på hundkappbanan i Landskrona som vi besökte många gånger.

Soya älskar verkligen att springa men måste ha missförstått något när det gäller ”målet är att försöka komma först i mål- inte sist”.

En som inte heller kom i mål först så värst många gånger är den här skojaren som dock njöt av att kunna äta gräs i hagen- något han aldrig kunnat under åren på ridskolan.

Den 6 juni lyckades gossen dock komma först i mål i en LA:1 och vann då denna mycket praktiska pall.

En av sommarens favoritbilder på kinesen!

En av Archies tidigare stallkompisar, Tulle, som älskade honom så mycket att han åt upp halva hans man. Nu har denna äntligen vuxit ut!

Här på besök hos ”vår” veterinär i Bollerup- ett ställe vi ogärna besöker trots den ypperliga service vi alltid fått. Men som jag alltid äger då vi skiljs åt:

”Hoppas att vi inte ses på lääääänge”.

Här anledningen till veterinärbesöket! Att ett så pass litet sår kunde orsaka så långvarig hälta trodde jag inte.

2 av mina älsklingar myser i solen.

Ett favoritkort från i somras.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>