Veckan som gått

Ännu en något kortare arbetsvecka förflöt- det börjar bli en alltför beroendeframkallande vana som tyvärr kommer att brytas efter nästa vecka.

Nåja, det var som sagt härligt medan det varade- nu får man väl se fram emot påsken eller nåt :).

Jag vet inte om det kanske var en kombination av vädret (inte så aktivitetsinbjudande) och att många varit mellandagslediga men allting har känts lite ”slow”- lugnt på jobbet, folktomma gator, ensam i stallet osv.

Jag har varit på Skryllegården nästan varje dag, både ensam och med maken men alltid med Soya. Två löprundor klarades av planenligt, övriga dagar har vi gått långpromenader.

Archie tränar på och känns fin och pigg- jättebra!

Vi har ägnat oss åt dressyrträningar i ridhuset, longering i snö och en skrittrunda ute.

Eftersom vägarna fortfarande är isiga och knöliga samt släpet mer eller mindre insnöat har jag inte ens funderat på att åka och träna.

Vi får väl se hur det blir de kommande veckorna- det är jobbigt att inte kunna planera i och med att nya snöfall, isgator och annat kan sätta käppar i hjulet men det är inte så mycket att göra åt detta.

Så länge hästen är frisk och ridhuset öppet är jag i dagsläget mer än tacksam :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>