7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Haha – jag har haft en färgväxlare!

    På kvällen: skinande vit med gnistrande man och svans.
    På morgonen: gulbrun med mörkare bruna fläckar runt huvud och på låren.

    Japp – en skimmel som gillade att ligga och sova i skithögarna.

    Svara
  2. Åsa

    Japp, det finns hästar som har olika färg sommar och vinter. En extra ”feature”. Varför skulle det inte tas med i annonsen? Den var ju ganska utförlig

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Åsa:

    Jag har själv en ”färgväxlare”- kolsvart på vintern (skitsnyggt) och ljusbrun på sommaren (fult) men det är knappast något jag ens skulle NÄMNA i en eventuell försäljningsannons och än mindre ange i RUBRIKEN.

    För mig ska rubriken på något sätt ange ”essensen”, det viktigaste, kanske skulle det då i Archies annons tex stå ”mycket vacker dressyrhäst” eller ”tävlingshäst i dressyr” men inte tusan kan det viktigaste vara att hästen skiftar färg :)?

    Svara
  4. Åsa

    mja, då är han inte en äkta färgväxlare 😉 Då pratar vi ex nästan vit på sommaren och brun på vintern. Eller brun med vita prickar ena årstiden och tvärt om nästa. Har för mig det är konstantskimmel som gör det, men ska inte uttala mig tvärsäkert på den punkten.

    Svara
  5. Stina

    Min ponny är färgväxlare, rödskimmel.
    Helt rödbrun vintertid och nästan helt vit sommartid.
    Lite häftigt faktiskt =)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>