Ännu ett tips på snösulor!

Ni har tidigare fått tips på olika sätt att snö och is-säkra era hästar och eftersom vintern tycks långt ifrån på upphällningen kommer är ännu ett snösule-tips.

Utan att ha provat dessa sulor eller ens sett dom irl skulle jag spontant säga att fördelen är att man själv kan sätta på dessa sulor- enligt bilderna på hemsidan väldigt enkelt dessutom.

Nackdelen tror jag är baksidan av detta mynt- lika lätt som man sätter på något brukar det ramla av men detta är alltså bara en gissning från min sida.

Priset är väl inte det billigaste, 250:– + frakt men visst- sitter de som berget så är det ju väl investerade pengar och någon hovslagare behöver inte blandas in.

Någon som har provat och kan säga bu eller bä?

http://www.joursulan.se/

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Prick

  Ser fram mot kommentarer! Har testat polarpad men tycker de är meckiga att få dit (och av eftersom brodden då ska tillbaka). Använder också hufgrips (stavning?), kallar dem för snösulor (med luftkanal) men vill gärna ha ett alternativ då jag upplever att den del blir lite sulömma av dem.

  Glasslock är populärt enligt buke men för mig trillar de av efter ett tag. Kanske felklippta?

  Svara
 2. Annika

  Har provat joursulan- svåra att å fast i min hästs ”grunda hovar” samt att efter första galoppen var de väck. Fungerar ej för mig – ska prova de där sulorna man sätter fast med tåbrodd. // a

  Svara
 3. Sarah

  Hej, beställde och fick levererade förra veckan joursulan till 2 hästar = 2000kr + frakt. Jättedyrt.
  Det gick inte att få in dom lätt. har tillbringat ett par timmar totalt vid 2-3 tillfällen för att klippa till dom för att få in dom. Är jättestressad att ev tappa dom vid ev uteritt. har testat I hagarna och då har dom suttit kvar. Kan saga att trots individuella mått på hästarna som skiljde sig ngt mellan fram och bak, höger och vänster fick vi mixa sulorna helt mellan bade hästar och fram och bak för att överhuvudtaget få dom att sitta på alla 4 runt om. Väl där är dom kanon I function. DOck krävdes det för oss mycket meck för att komma dit. Bra produkt men lite väl dyra…..

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>