Fredag-trippeldressyr

Åhhh vad skönt det är att ha en effektiv värmefläkt (en RIKTIG alltså även om Soya och maken också fungerar som värmekällor).

Efter att ha kommit hem från stallet är jag ganska frusen så den där våren som jag pratade om igår låter nog vänta på sig lite till.

Jag tycker inte att 3 ridhuspass på raken är att rekommendera eller så är det i alla fall inget jag själv brukar tillämpa med idag fick det bli så trots allt av olika orsaker.

Archie var snäll nog att inte protestera men som sagt: inget jag vill sätta i system på något vis.

Efter mitt eget pass hade jag lektion med Lina och blev mycket glad att konstatera att hon verkligen hade övat på det som jag påpekade förra lektionen. Roligt med lydiga elever!

Annars har jag både hunnit med ett tandläkarbesök och att hämta mina nya glasögon idag.

Synoptik hade erbjudande om synundersökning för 1 krona om man köpte nya glasögon och jag hittade ett par helt ok bågar för 498 kronor så för en knapp femhundralapp fick jag nya ”tittor” som min gamla chef brukade säga.

Väldigt prisvärt må jag säga och kul att förnya sig lite även om jag bara använder brillor vid bilkörning.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>