Söndag- härliga söndag!

Gårdagens film med Angelina Jolie (”Salt”) var helt ok om man accepterar alla de tusen överdrifter och osannolikheter som präglar denna fimgenre (action)- hade man själv kunnat utföra en hundradel av de akrobatiska konster som Angelina ägnade sig åt hade i alla fall jag varit glad (och vig….och stark….).

Tydligtvis åt jag för mycket chips och godis till filmen för sedan sov jag sååå dåligt hela natten, vaknade hela tiden och fann för gott att stiga upp och åka till stallet redan klockan 7.

Där möttes jag av Sofie som hade jouren (stackaren hade inte hunnit få mitt sms om att jag kunde fodra så hon kunde få sova en timme längre) och hästarna som mumsade på sin frukost.

Efter sedvanligt fix med mat och mockning gick jag ner till hagarna med Archie och Oscar och satte mig sedan i bilen för att köra till en efterlängtad vinthundträff med bland annat Åsa som jag inte träffat på 2 månader pga hennes benbrott.

Men nu var hon på benen minsann och medan vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord så sprang våra hundar och lekte så fint.

Corre som 14 dagar tidigare bara hade en sak i huvudet ”SEX, SEX och så lite mer SEX” var fullständigt ointresserad av Soya idag så vi kunde slappna av.

Efter en stund mötte flera vinthundsägare upp och vi fick en trevlig 1½ timme i skönt väder.

På eftermiddagen åkte jag till Archie och red ett lösgörande pass i ridhuset.

Gossen kändes så pass fin att jag avslutade relativt snabbt och skrittade ut i 20 minuter i stället.

Nu har jag precis avnjutit en god hämtmiddag med maken och Soya ligger och bearbetar sin ”hämtmiddag”, ett ”nötrör av luftstrupe” som jag köpte till henne. Röret ser ut som en ihålig jätteblockflöjt ungefär och verkar inte helt lätt att manövrera så Soya lär nog kunna roa sig en bra stund med detta :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>