Torsdag- så här långt

Idag känner jag mig lite mör- dels på grund av en rejäl förkylning och dels eftersom gårdagen blev lång.
 
Jobbade halva dagen innan jag och 3 arbetskamrater körde till Ullared (där vi brände sammanlagt 15.000:–) så innan jag kom till stallet för kvällspysslet var klockan redan 20.00 och Archie var nog förvånad att se mig på denna tid av dygnet.
 
När jag kom hem skulle sedan allting packas upp med Soya springandes runt benen- hon är värre än ett ”gamigt” småbarn och hennes lilla näsa var överallt i påsarna.
 
I morse var jag bara och mockade och fodrade i stallet- hade planerat en vilodag för både Archie och mig eftersom det var ganska länge sedan han vilade helt (de dagar jag tex skrittar ut en timme räknar jag inte som ”riktiga” vilodagar även om det ”arbete” som utförs inte kan räknas till det mer ansträngande).
 
Nu har jag fått veta att det blir löshoppning i stallet i kväll och eftersom jag gärna vill att Archie ska få hoppa lite så kommer jag att köra ut trots att det egentligen är nästan läggdags för mig så sent på kvällen :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag kan se Soya framför mig! Zahra är helvild när jag varit och handlat. Ner med huvudet i kassarna nosa runt för fullt med en vilt viftande svans som får hela kroppen att följa med. Ibland får hon in huvudet i hantagen och då gäller det att trassla ut henne innan hon springer iväg med kassen hängande runt halsen. Med tanke på hur lika de är, Soya och Zahra så vet jag precis hur intesiv hon är i sitt nosande och undersökande! De är för härliga våra svarta töser. 🙂

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Ha ha, du har helt rätt Görel!
    Precis så är det!
    När det gäller annat än torrfoder ser Soya till att hålla sig väl framme- det brukar ge resultat i alla fall när hon försöker med maken som aldrig kan motstå henne.
    Fast i ärlighetens namn ÄR hon svår att motstå :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>