Veckan som gått

Veckan som gått har varit innehållsrik även om jag också skulle kunna sammanfatta den med ett enda ord om jag var tvungen: förkyld!

Eftersom jag aldrig tar mig tid att vila ordentligt sitter mina förkylningar i ganska länge (minst en vecka om inte 2) medan tex maken kvicknar till efter bara några dagar. Ja, ja…jag får skylla mig själv i detta fallet- skulle inte klara av att bara ligga hemma som en död sill och strunta i hästen tex.

Hästen ja- den lilla krabaten har haft en omväxlande vecka tycker jag, den har både innehållit dressyr i ridhuset, uteridning, klättring ute och löshoppning för första gången på flera år.

Allt känns bra och jag tänkte berätta lite mer om mina kommande planer i ett inlägg inom kort.

I onsdags var jag med 3 arbetskamrater i Ullared och även om visiten blev kort (vi jobbade halva dagen) så hann jag få med mig många trevliga saker hem- precis som vanligt med andra ord.

I lördags var jag i Dalby för första gången på säkert 2 månader och Soya och jag träffade då matte Bodil och salukiflickan Sallie. Sallie var en hund i Soyas smak- ingen sexgalning, ingen bråkstake och ingen slöfock (we have met them all…..) utan en lika vänlig snabbspringare som hon själv.

På tal om Soya fyllde hon år i veckan (och fick många gratulationer på Facebook ha ha) så nu är det en mogen dam på 3 år som huserar (läs: bestämmer) hos familjen Karlsson :).

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. annakarlegard

  Jag har alltid varit likadan när det gäller förkylningar. Men förra året var jag jättesjuk i sammanlagt två månader eftersom jag vägrade stanna hemma o vila. Trodde nästan att jag hade fått lunginflammation innan det vände. Hemskt. Nu tar jag det lugnt när jag får en förklylning. 🙂 Vill inte upprepa förra året.
  Du ska vara rädd om dig!

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Jodå Anna, jag har förstått att man måste ta det lugnt när man är sjuk. Fast jag tror ändå inte på typ totalt sängliggande utan mer på att inte anstränga sig för mycket.
  Jag styr ju mitt arbete ganska självständigt och kan välja att mer eller mindre sitta still på en kontorsstol hela dagen om
  jag känner mig kass- det underlättar mycket!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>