Tisdag- håll i hatten mor!

Ibland vill man verkligen inte att väderleksprognosen ska stämma men det gjorde den både i natt och idag.

Det blåste något fruktansvärt under natten och jag vaknade vid några tillfällen och hoppades att taket skulle klara sig.

Även under dagen har det blåst men tack och lov inte lika intensivt.

När jag kom till stallet på eftermiddagen kunde jag konstatera att Archie hade rullat sig för första gången för i år men tack och lov bar endast täcket små spår efter denna ler-vältring, själva Archie var lika ren som vanligt vilket uppskattas mycket av hans rykt-obenägna ägare:).

Medan vi red ut var det faktiskt soligt och relativt vindstilla, jag var lite rädd för att Soya annars skulle flyga sin kos :).

Efter över en timmes ridning såg Soya väldigt rolig ut, hon måste ha gått emot en kardborr-buske för hela täcket var översållat av detta o-tyg (observera ord-vitsen).

Jag hann inte mer än hoppa av hästen förrän vinden tilltog och det kom en regnskur men då var vi som sagt redan i stallet!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>