Veckan som gått

Som jag nämnt flera gånger förut tycker jag oftast att veckodagarna bara swischar förbi- ena minuten är det måndag och så vips är det fredag- ungefär!

När jag tänker tillbaka kan jag inte komma på något särskilt världsomvälvande som har hänt utan det mesta rullar på som det ska.

I måndags hade vi stallmöte och inte heller där avhandlades något revolutionerande utan summan av kardemumman blev väl mest en förväntad hyreshöjning vilket jag tycker är helt i sin ordning eftersom det inte blev någon förra året.

Jag är så glad över att jag vågade lämna ridskolan där jag trivdes så bra och flyttade till denna anläggning där jag otroligt nog trivs ännu bättre.

Och med tanke på att min stallhyra även efter hyreshöjningen är mer än 1000 kronor billigare per månad än på ridskolan så klagar jag verkligen inte.

NN är bortrest i ytterligare en vecka så någon träning för henne har det inte blivit men däremot några dressyrpass på egen hand liksom hoppträning (också den på egen hand) och några uteritter tillsammans med Soya.

Jag har börjat klättra en gång i veckan igen, detta gjorde jag nästan alltid när jag stod på ridskolan och eftersom jag anser att det är en bra träningsform har jag alltså tagit upp den igen nu när jag har hittat ett hyfsat ställe att använda.

Väderleksmässigt har vi fortfarande inte sett röken av några av de utlovade snöfallen och det tror jag faktiskt inte att någon är ledsen över- av det jag hör låter det som att alla nu är mätta på det vita och ser fram emot våren i stället.

Några dagar har varit riktigt soliga och fina och dessutom märker jag hela tiden hur det blir ljust tidigare och tidigare på morgonen och mörkt senare och senare på kvällen och bara det gör hur mycket som helst tycker jag.

Än så länge hinner jag inte rida ut på morgonen innan jobbet om jag inte vill rida i mörker men däremot behöver jag inte sluta lika tidigt på eftermiddagen för att ändå hinna rida i dagsljus och det är otroligt skönt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>