Lördag- Ikea med mera

Ännu en lördagmorgon lik många andra, dressyrpass med Archie och Soya i ridhuset och därefter lung-sprängning i Skrylle utan häst men med hund.

Efter den sedvanliga milen, dusch, frukost, allmänt fix kring huset (läs: städning, tvätt mm) och en powernap körde jag till Ikea för att köpa en hylla till makens kontor (som översvämmas av diverse böcker, broschyrer och tre ton papper) samt nya plädar till våra soffor.

Vi köpte ljusa soffor många år innan vi bestämde oss för att skaffa hund och tack vare plädarna som skyddar ser sofforna fortfarande jättefina ut- varken tassavtryck eller hunddrägel har förstört dom :).

Väl på Ikea (Ullared nr 2 kändes det som) köpte jag några andra småsaker ytterligare innan jag efter självscanningen (DET är en bra grej!) kunde fortsätta mot stallet.

Man skulle kunna tro att jag som är så förtjust i Ullared åker till Ikea ofta ( har bara knappt 2 mil dit och innan deras flytt låg det 1 mil hemifrån) men faktum är att jag nästan aldrig besöker detta förvisso prisvärda möbelvaruhus.

Det är inte så ofta jag behöver något i möbelväg och det mesta andra som finns där handlar jag på Gekås.

När jag kom till stallet fick jag en positiv överraskning, det hade hunnit bli 17 grader och solen strålade.

Efter hagutsläpp nr 2 satte jag mig faktiskt utanför stallet och pratade med en stallkamrat en bra stund- ännu en utomhuspremiär för i år kan man säga :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>