Bra köp (ridtröjor)

Just nu säljer Lidl dessa tröjor för 69:– och även om de marknadsförs som löpartröjor går de givetvis lika bra att rida i.

De finns i flera olika modeller och färger och materialet är luftigt och gör att man inte känner sig ”ihopklibbad” av svett vilket jag tycker att man ibland kan göra med tex ”traditionella” t-shirts eller dylikt.

http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/index_15311.htm

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Annelie Magnuson

    Tack för tipset!! Jag köpte två stycken på väg hem från stallet – i rättan tid, fanns typ fyra tröjor kvar….

    Svara
  2. Annelie Magnuson

    Brukar inte handla på Liedl – men har en ”på vägen” så det var ju lätt att stanna till. Litar på att du tipsar nästa gång det dyker upp något extra bra… 🙂

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Jag handlar nästan heller aldrig på Lidl- tycker deras livsmedelsutbud är minst sagt klent.

    Däremot kollar jag alltid deras veckoblad som jag får i brevlådan och på det viset har jag gjort vissa fynd, bl.a. hundkoppel, trosor, joggingskor, gummistövlar och lite annat smått och gott.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Jag har hört ditt argument av ganska många genom åren men måste kontra med att fråga om det inte är FRIVILLIGT att ta jobb hos Lidl? Man vet väl vad man tackar ja till?

    Vad är det som är så uselt med deras personalpolitik förresten? Det har jag aldrig fått förklarat för mig?

    Svara
  5. Anna Lind

    Frivilligt är ju alltid en tolkningsfråga. Fast om man menar att ingen håller en pistol mot skallen på en o tvingar folk att börja jobba där så är det ju frivilligt förvisso. Men det är ju rätt många grader i helvetet kan man säga… Att man som kanske 18-19-20-åring vet vad man tackar ja till är dock inte med sanningen överensstämmande (inte unikt för Lidl dock) och dessutom så kan ju mkt ändras från vad man gett sken av innan anställning o när det väl kommer till kritan. Jag känner en person med insyn i en hel del exempel på hur det gått till från Lidls håll men jag vill inte lämna ut den informationen på nätet direkt. Men så mkt kan jag ju säga att JAG är helt övertygad om att de har en shitty personalpolitik. Även av egen erfarenhet av Lidl (inte som kund då alltså).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>