Vill du köpa en whippet billigt?

Nej, givetvis är det inte Soya-snabbspringare som har hittat på något dumt och som nu säljs till högstbjudande- det finns inte på världskartan kan jag lova!Nej,i stället är det så att jag har lovat att försöka att hjälpa nedanstående annonsör att hitta lämpliga köpare till de 2 whippettikarna som hon vill sälja.

Jag går inte in på några detaljer här utan föreslår helt enkelt att man ringer på annonsen om man är GENUINT intresserad av hundarna och vet vad det innebär att HA hund.

Priset är mer eller mindre GRATIS (500:–/ hund) men jag hoppas verkligen inte att man låter detta styra ens beslut.

http://www.blocket.se/malmo/2_Whippets_32823817.htm?ca=23_11&w=0&last=1

 

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    De kanske är svårsålda för att de är FÖR billiga? Ibland kan man ju som ”seriös” köpare ana ugglor i mossen om det är billigt…

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Helt rätt Prick!
    När jag först såg annonsen reagerade jag just på priset och ringde faktiskt för att höra varför hundarna är så billiga och varna säljaren för att detta kan dra till sig fel klientel= folk som egentligen inte har råd att ha hund men faller för frestelsen pga priset.
    Hundarna kommer om jag har förstått saken rätt ursprungligen från en person som fick alla sina hundar omhändertagna av polisen pga vanvård.
    Dessa hundar som säljs nu har inga stamtavlor och man vet inte heller exakt hur gamla de är (har för mig att säljaren sa att de är ca 2-4 år gamla).
    Så givetvis påverkar detta att de är svårsålda- det finns redan ett ”överskott” på välstammade whippets som seriösa uppfödare får behålla längre än de tänkt sig.

    Svara
  3. Cristel Sörensen

    Det är faktiskt ganska otrevligt gjort av dig att lägga ut damerna så:) Hur är de med vilt? Drar de efter? Andra hundar?

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Cristel:

    Tyvärr vet jag inte svaret på dina frågor.

    Enligt säljaren är hundarna ”snälla” men det kan ju betyda vad som helst.

    Du får ringa och fråga helt enkelt :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>