Veckans fynd!

Inte undra på att Soyas torrfoder räcker i en evighet när matte hittar sådana här billiga läckerheter som hon nu har fyllt frysen med!

Jag tyckte att jag fyndade när jag köpte Scans köttbullar för 20 kronor kilot för ett tag sedan men detta var ju i stort sett GRATIS :)!

Även om Soyas basföda utgörs av ett energirikt torrfoder vill jag ändå gärna komplettera detta med något annat ”färskare” så då passade ju detta bra tycker jag.

14 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia Lindberg

    Va? Slösar du bort blodpuddingen på en jycke?! Får ni nån ocksǻ? :))

    Svara
  2. Minstral

    Mums blodpudding somär så gott. Tyvärr har det ett väldigt äckligt namn, hade man bytt namn på det så tror jag att fler skulle våga pröva. Nu blev jag sugen på blodpudding, knaperstekt bacon och lingon:)

    Svara
  3. Minstral

    Även om rätt vara hade satts in på den annonsen hade priset varit konstigt. En custom flexure sulky kostar ny ca 20 000 kan hittas begagnad för halva priset om man har tur. Så där är nog inte ett rätt i den annonsen;)

    Svara
  4. Anna Lind

    Som är så gott!!!! Mums! Med knaperstekt bacon, hemgjord lingonsylt, rivna morötter o mjölk att dricka till!

    Svara
  5. Cecilia Lindberg

    Ojoj, Anna, jag kommer – det där låter rajt app maj striit! Birgitta, det är nog min långa exil i utlandet som får mig så passionerat svensk, hehe! 🙂

    Svara
  6. Anonymous

    Har inget internet så man missade detta, mycket tragiskt.. Hundarna älskar ju detta :o))))

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>