Veckan som gått

Är det bara jag som ibland kan ha svårt att minnas vad man egentligen gjort den senaste veckan?

Ibland säger man ju skämtsamt ”jag minns knappt vad jag åt till middag igår” och så ÄR det verkligen för mig, i alla fall när det gäller mat men alltså även annat då och då.

Men om jag anstränger hjärnan lite och tänker tillbaka så kan jag i alla fall redogöra för följande events i veckan:

I tisdags gick Petra och jag en mil i ibland väldigt kuperad terräng i Skrylle med våra doggys- en perfekt motionsform för oss alla enligt mig och så har man dessutom roligt under tiden.

På tal om roligt blev det även denna vecka 2 träningar för NN- i tisdags och i torsdags.

Önskar att jag hade tyckt att det är lika roligt att springa min mil-runda men det gör jag inte. Veckans plåga snarare!

Sedan har det varit årsmöte vilket jag kom ihåg i år- kan fortfarande inte smälta att jag förra året GLÖMDE bort det- jag som dels extremt sällan glömmer NÅGOT och som dessutom skulle hämta mitt pris som bästa ekipage i lätt klass även då.

Veckan avslutades med stalljour och nu är det 7 veckor till nästa gång.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Varför åker du till Åsbo och tävlar när Dagstorp har tävling samma helg med samma klasser?

    Svara
  2. Anonymous

    Om du är osäker på vad som hänt under veckan kan du ju alltid kolla i bloggen =).

    Händelser här i livet lämnar ju lite olika intryck. Jag tänker numer alltid när jag laddar min tvättmaskin med 4 schabrak att du tvättar 3 åt gången.

    /Prick

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Eva:

    Jag har inte bestämt mig till 100% om jag ska till Åsbo eller inte men oavsett vilket så kan man där rida 2 MSV C-klasser medan Dagstorp bara har en.
    Dessutom kostar Dagstorps klass 250:– och Åsbos 180:–. Nu ska jag inte påstå att jag år sååå petig med just klasskostnaden, man får ju räkna bensin också men 250:– känns lite i mastigaste laget för att agera klassutfyllnad (vilket vi är i dagsläget och därför ser tävling på denna nivå som träning snarare än tävling med möjlighet att placera sig).

    Jag är även anmäld till LA:4 i Eslöv samma helg så jag får fundera vilket det blir och hur hästen känns lite längre fram.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Prick:

    Om jag någonstans har skrivit att jag tvättar 3 schabrak åt gången har jag verkligen varit heeeelt förvirrad och ljugit rent ut sagt för det gör jag aldrig- de skulle nog inte få plats i maskinen alternativt inte bli rena.

    Däremot skrev jag att jag har beslutat mig för att i fortsättningen bara ÄGA/ HA 3 dressyrschabrak i taget vilket jag faktiskt har i dagsläget.

    Jag tvättar ofta schabraken ett i taget, någon gång kan jag trycka in 2- då troligen ett hopp och ett dressyr-dito.

    PS: Nu kunde jag inte hålla mig utan gick tillbaka till ”Schabrak-inlägget” den 22 mars. Mycket riktigt skriver jag där att jag oftast tvättar ett schabrak i taget (och att jag vill äga max 3 totalt).

    Svara
  5. Anonymous

    Jaha – haha, var det till och med bara ett per maskin. Där ser man. Det var i alla fall färre än vad jag lägger in.

    /Prick

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>