Torsdag- påsklov!!!!

Sådärja…då var det dags för 4 dagars ”påsklov”!

Hur mycket jag än trivs med mitt arbete trivs jag ännu bättre med att vara ledig (vem gör inte det förresten…allt annat känns lite ”osunt” nästan :)) och om vädret dessutom fortsätter i dagens stil kommer jag att vara överlycklig.

Jag är sedan urminnes tider övertygad om att min livskvalité hade ökat med många hundra procent om vi alltid hade vår eller sommarvärme med tillhörande ljusförhållande i Sverige-tänk så mycket skönare och enklare allting hade varit, insekter, svett, damm och stenhårda ridvägar oaktat.

Eftersom vi hade en 2-timmars arbetstidsförkortning valde jag att träna på eftermiddagen i stället och Archie och jag begav oss till NN i härlig sommarvärme.

Tro det eller ej men jag red i t-shirt och blev svettig; så varmt var det!

Men jag klagar verkligen inte- hellre svettig än frusen!

Archie skötte sig fint och jag, partisk men i alla fall, tyckte att det såg trevligt och lätt ut när NN red.

Även en åskådare som inte sett oss på länge påtalade Archies förbättrade tillstånd och sådant kan i alla fall jag inte höra för många gånger.

Efter träningen körde jag till Svedala Outlet och köpte nya jeans.

Jag är väldigt nöjd med att ha hittat denna närbelägna affär som säljer Lewis-jeans förmånligt och som gör att jag slipper prova trettioelva par byxor innan jag blir nöjd.

Ibland undrar jag efter vem jeans sys då jag oftast behöver lägga upp alla byxor trots att jag är normallång och varken tjock eller pinnsmal.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    Jag är ju så himla nyfiken på att se hur din häst ser ut och rör sig och så – kan du inte filma lite grann nästa gång NN rider? Eller du vill visst inte outa henne förresten så det var nog ingen bra ide, men någon av de som passerar förbi och tala om för dig att det ser bra ut kanske kan ? =)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Är du tankeläsare Trasselkvast?!?!?

    Just IDAG på träningen frågade NN om jag inte har en videokamera så att hon kan filma mig!

    Så jag ska försöka ordna detta.

    Vi har ingen videokamera själva men man kan filma med en av min mans kameror även om det kanske inte blir så bra.

    Vill INTE filma NN dock då jag vis av andras erfarenheter inte vill riskera kommentarer som NN inte bett om eller ska behöva stå till svars för.

    Om du är riktigt nyfiken finns det gamla filmer utlagda på bloggen och Youtube- en del mindre smickrande:).

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Kolla blogginlägg från 23 juni 2009, heter ”Filmtajm”.

    Sök annars på snigel91 på Youtube- det är min fd hästskötares filmer.

    Som sagt: en del är vääääldigt kassa, vi ÄR bättre idag :)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>