Dagens (bloggläsar)fråga

Eftersom jag har en ”räknare” kopplad till bloggen är det lätt att följa mina läsares vanor vad gäller denna.

Helgdagar har ni annat att göra än att sitta framför nätet, möjligen tar ni igen detta på lördag och framför allt söndagkväll.

Måndagar används också till ”catching up” och sedan är det en ganska jämn ström av läsningar till fredagkväll då ni åter lämnar datorn åt sitt öde.

Många läser på dagtid på vardagarna medan ”röda dagar” och industrisemester brukar medföra mindre aktivitet på bloggen.

Nu under påsken har ovanstående varit ganska tydligt och fullt förståeligt; vem vill sitta inomhus framför en skärm när man kan njuta av årets första varma och soliga dagar?

Själv skriver jag ju det mesta via min i-phone så jag kan läsa och skriva när jag vill, när jag är ute och skrittar eller promenerar med hunden.

Idag tänkte jag fråga er lite om vad ni tycker om bloggen, dvs vad ni vill läsa om, om ni fick bestämma?

Vilka inlägg är roliga/ intressanta att läsa och vilka hoppar ni alltid över?

Finns det något ni vill läsa ÄNNU mer om?

Har ni förslag på ämnen som jag borde ta upp?

Nu gör jag ju till syvende och sist som jag vill och skriver om det jag tycker men det vore ändå intressant att få lite input!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Jag följer väl mest din blogg för Soyas skull, det är så roligt att jämföra med min Zahra. Jag är ju ingen hästmänniska, men har lärt mig mycket om hästar och hur världen runt det stora vackra djuret fungerar, genom din blogg. Läser kanske inte allt som handlar om hästar, det beror på om jag har tid. Tycker hästar är vackra, men är nog lite rädd för dem, eller kanske ska jag säga att jag har stor respekt för dessa stora djur. Lite skämtsamt så kan de bitas fram, sparka bak och skumpar på mitten. 😉 Föredrar dem på avstånd och kan njuta av att se deras rörelser och skönhet, men där stannar mitt intresse. Det finns gott om hästar att titta på här hemma om man vill.
    Hur som helst är din blogg intressant att läsa, som den är.
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Vad glad jag blir över din kommentar Görel!

    Kul att någon som inte alls rider kan finna nöje av att i alla fall LÄSA lite om hästar. Det är ett högt betyg till mig :)!

    Och visst är det kul att jämföra våra syskon-springare. De är väldigt lika på många sätt!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>