Måndag- äntligen filmad!

Ännu en underbar och ledig dag går snart mot sitt slut liksom min påskledighet.

”Givetvis” vaknade jag klockan 6 bara för att jag inte behövde (vi har inga rullgardiner och solen flödade in genom sovrumsfönstret) så jag steg upp, åkte till stallet för att fodra och släppa ut hästarna.

När detta och annat fix var avklarat körde jag hem för att hämta upp make och hund och sedan åkte vi till Dalby kalkbrott.

Naturen kring kalkbrottet visade sig från sin allra vackraste sida som ni kan se av bilderna ovan och jag måste än en gång fråga mig varför inte fler upptäckt detta paradis?

Även idag blev det grillning i solen; hemmagjorda hamburgare och lax i folie stod på menyn.

När jag var mätt och belåten var det dags för stallbesök nummer två, denna gång för att ta in hästarna och rida bort till NN för träning.

Otroligt nog kom jag ihåg att ta med makens digitalkamera som man också kan filma med och otroligt nog kom vi också ihåg att filma Archie- tyvärr kom vi dock inte på detta förrän de 5-10 sista minuterna av träningen och de kommer jag att visa er imorgon tänkte jag.

Jag tror inte att jag ska göra några redigeringar- dels för att jag inte vet hur man gör ha ha ha och faktiskt också delvis för att jag vill vara ärlig och visa sanningen- inte en tillrättalagd version där man bara får se det absolut mest lyckade.

För det är ju inte så någons dressyrpass ser ut för det mesta (tror jag i alla fall), dvs att man svingar sig upp i sadeln och sedan går hästen helt perfekt från första till sista steget.

Men som sagt; film kommer imorgon- måste ladda upp den först och detta tar sin lilla tid så det blir inte i kväll.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Hihi… Jag vet ju hur kul Birgitta-Nyfiken själv tycker att det är att se ANDRA på film så det är väl inte mer än rätt att jag visar lite själv när möjlighet ges.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>