Onsdag- hellre svettigt än stenhårt

Underbart och otroligt nog fortsätter solen att stråla dag efter dag- den enda nackdelen med DET när man vill rida dressyr är att i alla fall jag ser mig nödgad att gå in i ridhuset.

Så klart blir det både svettigt och varmt därinne med jag vågar helt enkelt inte rida på den stenhårda så kallade gräsbanan.

Dessutom vill jag inte göra det ÄNNU svårare för Archie genom att kräva att han ska sätta bakbenen mer in under sig, vara mer lösgjord osv samtidigt som jag ber honom göra det på en stenhård botten.

Idag försökte jag tänka på era kommentarer från igår så det tackar jag för:)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Läste i kapp på bloggen i dag och såg din ridfilm. Tänkte på en srtikel i nya Hippson ang att sadlar var gjorda för män. Jag har också en Alto men har inga stolsitsproblem däremot har min stallkompis provat sadeln och satt genast i praktfull stolsits. Vilket hon hamnar i de flesta sadlar, dock ej hennes egen Anky- sadel. Tänkvärd artikel var det iallafall. Ang ridfilmen har min tränare en mycket bra komentar ang ryttarens hållning. Man ska tänka på att ha lika mycket samling i den egna kroppen som man vill att hästen ska ha i sin. När jag tänker så får jag en annan spänst i framförallt överlivet.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>