Veckan som gått

Veckan som gått har varit en kort arbets-dito, alltid lika skönt och fort gick den!

Vädret har varit strålande skulle man kunna säga lite ordvitsigt, inte en dag utan solsken och det första regnet på vad som känns som en evighet kom först under söndageftermiddagen.

I måndags blev jag för första gången på länge filmad när jag red och med facit i hand borde jag kanske ha valt ett bättre tillfälle att visa upp min lille häst för läsarna?

För det är ju så många gör har jag förstått; de filmar bara när hästen går som allra bäst och redigerar dessutom hårt så att inget stör den fläckfria bilden.

Nu kom jag dumt nog inte ihåg kameran förrän mitt ridpass egentligen skulle varit slut och då filmade vi mer ”bara för att kameran var med”, inte för att ”oj, oj, oj…så superbra Archie går just nu”.

Men visst; jag skäms inte för att visa upp även mindre fördelaktiga saker, det kanske kan sporra någon annan att allting inte alltid MÅSTE vara så himla perfekt?

I tisdags hände något obehagligt som tyvärr fortfarande sitter i; jag vaknade och kände mig fullständigt vimmelkantig och yr och även om detta gick över under dagen så har faktiskt yrsel-känslan suttit i hela veckan om än mycket, mycket mildare…men dock.

Jag kan tex köra bil och cykla utan problem och har inte heller när jag har ridit känt av yrseln speciellt mycket men det är så klart ändå ytterst obehagligt.

Har googlat lite på nätet och även pratat med sjukvårdsupplysningen och det verkar som att jag har något fel på balansnerven och detta kan ta både dagar och veckor innan det självläker.

Yr eller inte…exemplevis hoppningen i fredags gick hur bra som helst så jag hoppas (observera ordvitsen) på ett snabbt tillfrisknande.

Helgens tävling var en av veckans höjdpunkter, jag var mycket nöjd när jag körde hem från denna.

Förhoppningsvis fortsätter vi att få bättre och bättre resultat de kommande tävlingarna, jag ska i alla fall göra mitt yttersta för att det ska bli så.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. annelie

    Kan vara sån lägesyrsel också – vilket du antagligen redan googlat fram. Då är det kristallerna i örat som hamnat lite fel. Då kan nog varenda doktor på vårdcentralen fixa det på fem minuter – man får ligga på en bår och så lutar de ens huvud lite hit och dit och vips – så är kristallerna på plats igen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>