7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Jag har faktiskt hört detta av flera, att deras katter går på toaletten men det har dom lärt sig utan denna attiralj! Personligen AVSKYR jag att ha kattlåda inne-mega äckligt, så jag hade nog gärna sett att min katt använt toaletten, dvs OM nu mina katter fick lov att vara inne!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    En av mina klienter säger att hans katt går på toaletten men jag har inte sett det själv.

    Däremot finns det klipp på Youtube som visar en katt som tom SPOLAR efteråt :)))!

    Svara
  3. Prick

    Verkar nästan för bra för att vara sant.

    Mina missar bor i stallet så de har faktiskt inte ens någon låda, än mindre en toalett.

    Svara
  4. Tessa

    Perfekt till svärmors innekatter :). Jag avskyr att gå på toaletten hos henne för det är alltid kattsand på golvet även om det sopas ofta men med 4 katter som ska samsas i lådan så blir det en hel del sand som kommer på villovägar.

    Svara
  5. Anonymous

    Jag har sett filmer och bilder med katter som går på riktig toa i flera år. Skulle vara bra om de kunde göra det. Fast jag tror att man ska försöka lära en katt åt gången. Har man en kan man lära den och sedan om man skaffa fler lär de sig nog av den andre. Mina gamlinga är för gamla för det och för många. 😉 En bild jag så så hade de skurit ut ett lite hål i toalocket så använde inte katten samma sits som vi vanliga användare. Tror att det tilltalar mig bättre.
    Hälsningar
    Görel

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>