Fredag- snabbhoppning

Först blev det hopp, hopp, hopp….

….och sedan blev det hopp, hopp!

Idag stod turen mig inte BI- när jag körde förBI (ännu en ordvits mind you….) utebanan på väg till stallet såg jag att den var rensad på hinder och jag fick stanna till med bilen och plocka fram lite bommar och stöd.

Jag valde en enkel lösning, hoppade först en studsserie som jag sedan snabbt och lätt omvandlade till en ”fem-femtio”, se bilder ovan.

Archie hoppade lika bra som vanligt och det blev ett ganska kort pass för att inte slita på honom i onödan.

När vi kom tillbaka till stallet ägnade jag en stund åt stretching av fram och bakben, massage av bogarna och linimentning av bakknän och framben och det tog sin lilla tid.

Jag är lång ifrån övertygad om detta pysslandets…ska vi kalla det….FYSISKA EFFEKT men däremot tror jag absolut att Archie mår bra i alla fall PSYKISKT av omvårdnaden.

Han ser väldigt nöjd ut och roar sig med att bita på sina kastanjer när jag stretchar frambenen (har ni hört något så knäppt????) och att pilla i mitt hår och blåsa mig i nacken när jag stretchar bakbenen. Lättroad gosse absolut!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Alltså Birgitta, nu har jag sett dig stava ett ord fel två (!) gånger och då är det inget misstag. Det heter liniment inte linement. Sådeså;)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>