Veckan som gått

Veckan avslutades med en härlig skogstur med både hund, häst och människosällskap :)!


Vilken härlig vår och försommar vi har haft hittills!

Jag kan inte annat än var nöjd med de många soliga dagarna och med gräset som växer så att det knakar.

Annat var det förra året vid denna tiden- då hade hela våren bara försvunnit och lämnat kvar trist väder mest hela tiden.

Under den gångna veckan har jag tränat på som vanligt, 2 pass för NN och ett dressyrpass på egen hand och sedan har det blivit lite hoppning och uteridningar och en vilodag.

Annars upptar gräsätande mycket av Archies tid numera- ensilagemängden är i vart fall halverad för att förhindra spärrballongmage och annat trist.

Soya motionerar också flitigt och har ett ibland späckat schema :), hon ska både följa med maken på hans dagliga långpromenader (ibland flera gånger om dagen), träna sin häst, jogga med undertecknad och följa med på cykelturer och annat. Inte undra på att hon sover så mycket det lilla livet….

Helgen har varit lika skön som de flesta helgerna brukar vara- i lördags var jag stallskötare åt en på meeting ivägfaren NN och i söndags träffade jag en god vän som jag red en lång tur i skogen med.

Förhoppningsvis väntar en lika bra vecka framöver- jag håller tummarna!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>