Dagens tävling, del 1

Jaha…tävling idag igen- också ganska nära från stallet, denna gången hos Skurups ryttarförening som inte verkar ha något eget ”tillhåll” utan lånar olika anläggningar (jag har varit på 3 olika) när de har tävlingar.

Solen gassar och det är vaaaarmt- jag har precis ridit en LA:4 och, min vana trogen höll jag på att säga, blivit första ekipage utanför placering.

Det är tredje gången i år, väldigt retligt men å andra sidan är jag hellre det än bland de sista i klassen.

Dessutom var procenten bra (67,3), känslan likaså och jag hade 8 poäng till den sisteplacerade så det hade jag ändå inte kunnat rida in tror jag eftersom jag inte hade några direkta missar.

7:or på båda skänkelvikningarna var kul liksom 3 8:or varar 2 med dubbel koefficient.

Nu är det MSV C:2 om ett tag- ett mycket svårare program så det ser jag än så länge som mer träning.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Vi (Skurup) har fått egna utebanor av kommunen men de har gjort dem alldeles för djupa, eller rättare sagt anlitat fel folk. Så vi har banor men kan inte använda dem:(

    Svara
  2. Prick

    Oplacerad på 67%?

    Det måste varit väldigt bra ekipage med eller högt dömt? Oavsett, alltid roligt att få höga poäng =).

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Prick:
     
    Utan att ha sett de andra ekipagen tror jag att det var en kombination av bra ekipage + ”generös” domare.
     
    Nu var det ju en liten klass med bara 3 placerade men det kändes absolut retligt att inte bli placerad när jag hade så bra känsla OCH denna delades av domarens bedömning.
     
    Sedan stirrar jag mig aldrig helt blind på procenten- domarnas generisitet KAN variera rätt så rejält men det är absolut roligare att få 67 % än tex 57 %- huvudsaken är ju att den INBÖRDES RANGORDNINGEN ÄR KORREKT.  

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>