Torsdag- Soya lever farligt

Ja, ja då…jag kan väl flytta mig liiiiite om du absolut vill….

….är du nöjd nu?

Även idag blev det morgonridning eftersom jag bokat tid för massage för egen del efter jobbet.

Hoppning stod på agendan och jag började med att rida fram i en ganska låg form och friskt tempo.

De enda hinderna som stod framme är de som ni ser på bilderna; studs in och därefter 1 galoppsprång till c-hindret och 2 galoppsprång till d-hindret.

Denna typ av hoppning passar oss utmärkt och Archie hoppade jättefint och villigt som vanligt.

Lilla Soya däremot var lika vimsig som alltid då vi hoppar; ”AKTA DIG” tycks inte ha någon som helst mening för henne och till slut bestämde jag mig helt sonika för att hoppa över henne, he he.

Först då Archie nästan landade framför henne hade hon vett att flytta sig- det är verkligen tur att både hund och häst är extremt vana vid varandra.

Idag var det riktigt varmt i ridhuset så efter bara 30 minuter och eftersom allt gick så bra skrittade vi ut i 40 minuter- det var skönt med lite frisk luft och insekterna hade ännu inte vaknat till liv.

På eftermiddagen blev det som så ofta ytterligare ett hagutsläpp och några timmar till i hagen- varför stå och hänga i boxen när man kan stå och hänga i hagen :)?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>