Varje halmproducents mardröm!

Om ni så gissade i veckor tror jag inte att ni skulle kunna säga vad bilden föreställer- hur jag än försökte lyckades jag inte få tillräckligt ljus för att man ska kunna se det jag ville att ni skulle se :).

För att ta det från början så fick jag idén till bilden och inlägget då jag var inne och fodrade en stallkamrats häst Grand Corona för ett tag sedan.

Detta sto (i rätt bemärkelse en riktig ”röd kvinna”) har nämligen en egenskap som jag avundas ägaren MYCKET- hästkraken lägger alla bajshögar i en hörna i boxen medan resten av den är ren som snö!

Och det var denna jättebajshög som jag tänkte fotografera och kalla ”varje halmproducents mardröm” för med en sådan häst hade man klarat sig med en enda halmbal i evigheter :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. sofia

    av mina 4 hästar har jag en som också är så där renlig och bajjsar i en hög och kissar i en…..behöver jag säga att det går superfort att mocka, går SUPERLITE strö. men som sagt det är bara 1 av dom jag har som gör så ;P

    Svara
  2. Anki

    och jag har 3 av 4 som lägger sina högar på 1 ställe,en som är lite arbetsam.är ok att mocka =).blir knappt en kärra/dag.=)

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Sofia:
     
    Vi hade ett annat sto i stallet tidigare som var likadan. Helt underbar vad gällde ”mockningen”. Skriver mockning inom citationstecken för den boxstädning man behövde göra var knappt värd namnet- den tog inte ens 5 minuter. Man bara tog en spångrep och lyfte ut jättehögen och en kissplätt bredvid- så var det klart :)! 

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Anki:
     
    Och jag fyller alltid en kärra (oavsett storlek) varje morgon och då mockar jag ändå 2 gånger om dagen (fast eftermiddagsmockningen brukar bara bestå av 1-4 bajshögar) och tycker inte att Archie är speciellt grisig av sig.
     
    Men jag strör alltid rejält och tar ut allt som är det minsta smutsigt.

    Fast själva mockningen går ändå snabbt- fattar inte de som mockar med lupp och pincett i eeeevigheter.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>