Fredag-mini-meeting

Idag befinner jag och Archie oss i Falkenberg där det pågår ett 4-dagars meeting i dressyr.

Jag har varit på väg hit flera gånger, eller VELAT åka i alla fall men vissa år har Archie varit för ung, skadad eller så har något annat stoppat oss.

Så i år bestämde jag mig för att åka hit över dagen, bara för en enda klass och 2 timmars körväg enkel resa- bara för att för en gångs skull komma iväg.

Jag har varit taggad till tusen inför tävlingen och framridningen kändes jättebra medan ritten inne på banan kunde varit bättre.

Archie har ju gått detta LA:4-program så bra nu flera gånger att jag hade förväntat mig lite bättre prestationer av min lille häst men procenten blev ändå 64,4 så det var ju ändå helt OK.

Ännu återstår ritter av halva klassen så något slutresultat kan ni inte få idag – klassen slutar efter 19.00!

Lång dag med andra ord men från och med imorgon ska i alla fall Archie vila så det får det vara värt :)!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dressyrtant

    Var anmäld till samma klass som du Birgitta, men min demontränare som kommer sällan, kom en extra tid. Såg att det gick bra för dig :). Visst är tävlingarna fantastiska. Man rider fram med riktiga proffs 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>