Lördag- regn minsann

I morse vaknade jag av att det hällregnade (varför säger man förresten ibland att det regnade UTE- var skulle det annars regna? Inne?).

I hopp om bättre tider (läs: väder) begav jag mig till stallet för att fodra och redan medan jag pysslade med detta och mockning åt Archie så bedarrade regnflödet faktiskt.

Archie fick vackert traska ut bland pölarna iförd sitt regntäcke och sedan begav jag mig till NN:s stall för att även fodra och tvinga ut hennes kvarvarande hästar i hagarna (NN är på meeting så stallet är knappt halvfullt).

Hos NN blev det även mockning, sopning och longering av en stycken häst innan jag var färdig och kunde lämna mina skyddslingar.

Jag hade även lovat att hjälpa 2 tjejer på vår anläggning som skulle på möhippa med att mocka och sätta foder till deras hästar så idag har det blivit en hel del fixande med diverse stallgöromål trots att jag inte har ridit en meter.

Archies mini-semseter har inletts och jag hoppas för hans skull att vädret inte kommer att vara allt för ostabilt- må solen skina över den redan mycket solblekta fålen (man skulle aldrig kunna tro att han är svart i sig själv- det är en sak som är säker…).

Eftermiddagen har även den bjudit på häftiga regn och till och med lite åska (innan dess var det så kvavt att det kändes som att man gick insvept i en våt yllefilt) och jag hann precis ta in Archie från hagomgång 2 innan det värsta ovädret.

Nu återstår en filmkväll- vi har hyrt ”The tourist” med Angelina Jolie, denna vackra kvinna som man kan vila ögonen på om filmen skulle vara kass i övrigt :).

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>