Söndag- fullt upp- minst sagt

Idag har det varit minst sagt ”full rulle”- jag blev hastigt och lustigt ombedd att ta hand om stalljouren för både stora och lilla stallet samtidigt som jag redan sedan tidigare hade lovat NN att ta hand om hennes kvarvarande hästar på hemmaplan medan hon är på meeting.

Så det har gått i ett idag :)!

Jag vet inte hur många hästar jag har fodrat idag….gissningsvis 25 stycken…släppt ut och tagit in från hagen osv.

Mockat har jag bara gjort till 6 stycken men ni vet ju själva hur mycket småpyssel det finns i ett stall förutom rengöring, foderfix och hagutsläpp och intag.

Gångar ska sopas, vattenspannar fyllas på, täcken ska av och på, flugmössor likaså osv osv…..

Vädret har varit ohyggligt kvavt hela dagen och jag är faktiskt förvånad över att jag lyckades springa min ”kära” (NOT) mil utan allt för stor ansträngning. Men den såg jag till att klara av redan innan halv nio på morgonen och sedan dess har det bara blivit varmare och varmare och väldigt tryckande dessutom.

Archie såsar vidare- just nu i hagen för andra gången och där får han stanna tills jag ska tillbaka och fodra alla djuren en sista gång för dagen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>