Veckan som gått

 
Nu klarar vi oss ett år till :)!
 
Falkenbergortens rf
 
Ett dåligt försök att illustrera hur min tidigare så svarta häst ser ut numera, dvs ljusbrun :)!

Under den gångna veckan har årets hö och ensilageskörd rotts i hamn och det känns väldigt skönt.

Inte för att det är just MITT huvudbry så att säga men när man står i ett så pass litet stall tycker jag ändå att man, eller i alla fall jag, engagerar sig på ett annat sätt än när jag stod på ridskolan där foder köptes in väldigt många gånger om året och inte var något jag reflekterade över.

I detta stallet är vi ”självförsörjande” med allt och då är man ju lite mer uppmärksam på väder, nederbörd osv.

Eftersom jag hade planerat att ge Archie en kortare vila med början på lördag så har han fått gå lite lugnare hela veckan innan dess, som en liten mjukstart så att säga :).

En träning för NN blev det ändå och även en tävling där vi dock bara red en klass så det var nog ingen större ansträngning för mitt vältränade djur :).

Nu är det som sagt en veckas helvila och mycket hagvistelse som gäller och det tror jag bara kommer att göra Archie gott.

Själv jobbar jag en vecka till och har även jobbat ganska intensivt under den gångna helgen även om detta varit med självvalt stallarbete och inte på mitt vanliga jobb.

Jag ser det lite som att man slår 3 flugor i en smäll- dels hjälper man någon annan som är mycket tacksam, dels får man en massa gratismotion och sist men inte minst så märks det i plånboken :).

 

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>