Speciella annonser del 339, en bra affär?

Att hyra en shettis i 6 veckor för nästan 5000:– kronor när man kan KÖPA en ponny för samma pengar eller i vart fall många gånger få låna en GRATIS (min erfarenhet i alla fall) känns som lite magstarkt?

Eller så är det precis vad folk vill ha- en bestämd ponny en bestämd tid och sedan lämnar man tillbaka den när sommaren är över utan att behöva fundera vidare?

http://www.blocket.se/alvsborg/Tillfalle_Sommarponny_A_V_27___32_34710264.htm?ca=23_11&w=3

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Fast den kanske är nyverkad/försäkrad och har sadel/träns/sele/vagn och annan utrustning som också ingår i hyran. Lite slitage får man ju räkna med och så blir det en slant över.

    Eller så är det bara en girig ägare =).

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Prick:

    Att man som ÄGARE vill ha betalt för ”slitage” mm tycker jag inte är så konstigt i sak men tyvärr tror jag inte att ”HYRARE” är intresserade av att betala dessa summor.

    I alla fall här i krokarna finns det en del shettisar och andra småhästar som bara går och ”driver” i sina hagar och där ägarna nog bara hade blivit glada om någon ville ge hästen lite extra ”motion” eller i vart fall uppmärksamhet.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>