Lördag- vadå semester?

Snacka om att rivstarta semestern med….JOBB:)!

Fast eftersom det är självpåtaget och således frivilligt så klagar jag inte utan tycker det är rätt skönt att även hålla igång en del och inte bara sjunka ner i slapphetens träsk.

Visst skulle jag kunna sova bort många fler av dygnets timmar tex men det känns så onödigt- why liksom?

Började dagen med att åka till stallet och fodra, mocka och släppa ut Archie och for sedan vidare för att göra detsamma hos NN fast med 11 olika hästar.

2 longerades och resten fick gå i hage medan jag jobbade på i tryckande värme.

När allt var klappat och klart åkte jag vidare till vår egen anläggning där jag lovat att mocka och sätta foder åt en häst vars ägare hade rest bort.

Efter detta lilla projekt blev det matinköp och sedan hem för en välbehövlig dusch och hårtvätt.

Någon timme senare var det dags för ännu en fodring hos NN och därefter var det dags för veckans första ridpass på Archie.

Idag koncentrerade jag mig bara på min sits (att sitta stilla med skänklarna och vara upprätad, inte bakåtlutad i överkroppen) och på Archies form (ej framstupa och på långa tyglar).

Efter ridningen fick Archie duscha och då provade jag en av mina nya Magic Brush-borstar i vattnet.

Separat borst-utvärdering kommer imorgon så mer avslöjas inte för stunden:)!

Efter intag av hämtmat (bakad potatis) pustar jag nu ut- återstår att kvällsfodra NN:s hästar men det dröjer någon timme till.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>