Veckans utvärdering: Magic Brush- borstarna

Jaha… vad tycker då JAG om dessa borstar som den senaste tiden omnämnts i var och varannan hästblogg?

Tja…till att börja med måste jag nog säga att NAMNET lovar mer än det håller- eller så är det jag som har för höga förväntningar på något som en del nästan utsett till en världsrevolution vad gäller hästrengöring:).

Jag tycker inte att skillnaden är sååå stor mot om jag tex hade gnuggat igenom Archie med en traditionell piggborste och dessa borstar är ju ganska många gånger dyrare.

Jag köpte mitt 3-pack för 129 kronor och måste säga att det är ett fult försäljningsknep att inte sälja borstarna styckevis.

Alla 3 borstar är nämligen exakt likadana, endast färgen skiljer och varför man skulle ha en borste till hästens ben och en till kroppen övergår mitt förstånd?

Förvisso hade jag en bekant en gång som hade trettioelva olika borstar till sin hästs olika kroppsdelar men jag som knappt ids använda EN tycker att detta är overkill.

Om jag ska säga något positivt om borstarna så ”låg de bra i handen” och Archie och en annan häst jag provade på verkade tycka att det var skönt att bli borstade med denna piggiga tingest.

Jag tyckte också att borsten fungerade bra i duschen (hästens ha ha) och eftersom hela borsten är av plast torkar den lätt.

Ja, detta var mina åsikter och ska ni köpa borstarna föreslår jag att ni delar köpet med 2 andra- borstarna är som sagt identiska.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    129?! Jag betalde nästan 170!!! Blir mest irriterad över att inte JAG kan komma på en sådan fantastisk idé. Undrar vad det kan vara för tillverkningskostnad … 50 öre?

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Tillverkningskostnaden torde ligga på max någon krona per borste ja:).

    129:- var nog ett mässpris i Falsterbo gissar jag, har hört att borstarna annars kostar 169:-.

    Vad tyckte du då?

    Svara
  3. Prick

    En helt ok borste, kanske lite, lite två i en, om det är en lerig häst. Då gör den samma jobb som annars en piggborste PLUS en vanlig gör.

    Den verkar ta med sig stöv men en vanligt rykt gör ett bättre jobb.

    Lätt att hålla ren, det är ett plus.

    Men för dom pengarna – tummen ner.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Då är vi tämligen överens!

    Ska bli spännande att se om och i så fall när Ullared (Gekås) börjar sälja borstarna.

    Jag gissar på att de där kommer att kosta max en hundralapp:), mark my words!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>