Söndag- den ointresserade instruktören

När jag kom körande till stallet vid 3-tiden idag såg jag att någon hade slängt in ”Svarta Hingsten” (eller snarare den väldigt solblekta, ljusbruna hingsten) i Archies hage.

Denna hingst, som vid närmare kontroll visade sig vara Archie trots allt hade några bromsar på kroppen och kanske var det dessa som störde storstadshästen.

Eller så var det den inbyggda klockan som talade om för honom att hästarnas intag var försenat med några minuter- huuu så förfärligt!

Jag har märkt detta flera gånger förut- när klockan börjar närma sig intag står nästan alla hästar i givakt och väntar och dröjer man då kan det bli ett jäkla hallå på dom !

En stund efter intaget var det dags för samma jobb som igår och precis som under gårdagens pass var min instruktör mycket ointresserad av vad som försiggick på banan.

Medan jag koncentrerade mig på sitsen, formen, tempot och annat smått och gott låg Soya helt utsträckt och SOV?!?

Va?!?

Lite mer engagemang skulle jag nog önska att hon kunde uppbåda men det är som det är…..

Eftersom det var jättevarmt slääääpade hon sig efter oss på vägen hem och sedan somnade hon direkt i bilen medan Archie njöt av en svalkande dusch.

Nu har jag precis avnjutit en god hämtmiddag som maken hade med sig och resten av kvällen ska ägnas åt….INGENTING!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>