Söndag- i första halvlek

Klockan är nu 12 och jag sitter och äter ”frukost” eller i varje fall dagens första mål.

Ska jag vara riktigt präktig får jag väl säga att jag redan har hunnit med långt mer än många presterar på flera dagar :).

Morgonen inleddes med att fodra alla hästar på vår anläggning- tjejen som egentligen har jouren fyllde år igår och ville unna sig en sovmorgon vilket man kan förstå.

När 15-talet hästar stod i sina hagar kunde jag köra vidare till NN där samma schema som igår väntade.

Jag passade på att longera de 2 djuren som skulle motioneras innan det blev för varmt och jag måste säga att det är en ren njutning att hålla i snöret när NN:s äldsta (17) och ”bästa” (svår klass) häst springer omkring.

När allting hos NN var klart, dvs 11 boxar var mockade, lika många hästar utsläppta och sedermera intagna, fodrade osv kunde jag köra hem för tvagning och matintag.

Jag hade dessemellan hunnit köra tillbaka till mitt eget stall för att rensopa min transoprt- den ska på service med därpå följande tvätt imorgon bitti.

Om några timmar vill djuren äta igen och sedan är det dags för Archie att sätta på sig arbetsoverallen.

Vi hörs igen ikväll!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>