Måndag- bebishoppning

Så härligt att vakna en måndagmorgon och veta att man är FRI, FRI, FRI!

Att klockan var 04.15 (harkel….) kanske vi inte behöver dröja oss kvar vid.

Archie och hans vänner stod som vanligt i givakt när jag kom för att fodra- de är bara alltför vana vid mina morgonrutiner och verkar aldrig förvånade när jag än dyker upp.

Numera har vi ju en gräsbana att tillgå och eftersom det dessutom står ganska många hinder på den passade jag på att ta några (ganska många om jag ska vara ärlig) språng.

Hinderna var verkligen bebis-låga men jag bestämde mig för att inte bry mig om detta idag (jag hoppar för den delen aldrig så jättemycket högre ändå) utan att bara ”rulla på” och hoppa.

Archie kändes jättefin och pigg och han hoppade villigt allt jag styrde emot- jag vet sedan förra året att denna stora bana har en lite ”tändande” effekt på honom eller så kan man i alla fall ”gasa på” rejält i galoppen när man har en så stor yta att hålla sig på.

Efter hoppningen fick Archie gå ner till sin hage med Rocky som sällskap och själv begav jag mig raskt till Trelleborg där jag skulle lämna mitt släp på service 07.30 (mer om detta i separat inlägg).

Dagen har i övrigt spenderats med att köra modern med tillhörande resväskor till flygplatsen, åka och hämta släpet igen, släppa ut Archie i hagen ytterligare en gång samt grilla i regn (!).

Maken utsåg mig efter dagens middag (fläskfilé) till ”GRILLMÄSTARE”- vet inte om det var tur eller skicklighet med i bilden dock.

Har ni också gånger då ni flätar hästen och alla flätorna blir så där supersnygga direkt och utan ansträngning medan de andra gånger vägrar att göra som ni vill?

Så tycker jag inte bara att det är med hästens hår utan även tex då man ska grilla- ibland tar det tusen år att få fyr på eländet medan det andra gånger går i ett nafs och blir helt perfekt.

Hur som helst….mat fick vi, gott var det och så var det med det :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>