Tisdag- härlig uteritt….eller?

Efter en inte fullt lika tidig uppstigning som igår åkte jag till stallet för att mocka till Archie och släppa ut honom i hagen och därefter bar det av till Skrylle för lite plågsam löpning.

När den var avklarad åkte Soya och jag hem för att äta frukost och relaxa lite innan det var dags för dagens ”vettighet” :).

Jag har sedan länge bestämt mig för att försöka göra i alla fall något litet vettigt även när jag har semester så att det inte bara blir att dagarna går utan att man får något gjort- för det finns alltid saker man kan göra när man har hus och djur.

Igår var släpservicen dagens vettighet och idag blev det 1 timmes trädgårdsjobb med maken.

Vid halv fyra var det dags att röra lite på Archie och trio Karlsson begav oss ut på en härlig uteritt i strålande solsken.

Jag hittade en lååååång ridsträcka med högt gräs- superbra för Archie att trava på men mindre kul för Soya som fick ”vada” fram för att komma framåt.

Tungan hängde som en lång slips och hade jag inte varit förvissad om hennes superkondis hade jag aldrig vågat rida på detta vis.

Efter 1,5 timme var vi hemma och då upptäckte jag att Soya som tack för gräsplågan hade passat på att rulla sig i ”något”.

Nåja, det finns badkar och vatten och på tal om vatten var jag mest fascinerad över att hon inte ville dricka en droppe efter denna mastodontritt.

Archie verkade inte det minsta trött i alla fall utan kändes tvärtom pigg och fin- kul!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>