Fredag- fröken Flitig

Oj så mycket jag har hunnit med idag!

Började som vanligt med att åka till stallet, fodra, mocka och släppa ut Archie i hagen och sedan bar det av mot Malmö för ett tandhygienistbesök.

Jag var nästan mol allena på vägen in till stan- det märks verkligen att det är semestertider.

Efter att alla tänderna hade fått sig en rejäl genomkörare var det dags för bilen att få lite omvårdnad, olja och oljefilter skulle bytas liksom en trasig glödlampa.

Bilbesöket tog inte många minuter och sedan var det tillbaka till stallet, intag av en säkert förvånad Archie och en kortare träning för NN.

Idag fanns inte tid för en ”riktig” lektion men Archie fick ändå jobba på och var säkert glad när han sedermera återbördades till kära hagen.

Själv blev jag bjuden på lunch på Två Kockar av maken och därefter var det åter dags att hoppa in i bilen- denna gången för att köra och få 1 timmes massage.

Efter denna sköna stund tog jag en flukt inne på My One men fann inget som lockade utan åkte till stallet för att ge Archies hår lite välbehövlig ansning.

Nu känner jag att det får vara nog med projekt för idag- jag har ju trots allt semester :)!

Hemma har vi haft en hantverkare som har åtgärdat en del putssläpp vi haft på huset och när väl detta har torkat, dvs typ när vår semester tar slut får vi ge oss i kast med att måla.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>