Mitt livs investering

Nä…idag ska det inte handla om varken Archie, Soya, bilen, släpet, mina smycken eller ens HUSET utan sett till KOSTNADEN något helt annat.

När vi flyttade ut ”på landet” fick vi också ett något rikare djurliv på köpet.

När de första minusgraderna kom ville även mössen hälsa på- vi har ju åkrar som närmaste grannar och där blev det väl för kallt för de små otäckingarna.

På våren dök myrorna upp- även de ville hälsa på inomhus och sommartid ville en och annan fluga också dela bostad med oss.

I samband med flugornas ankomst första året besökte jag vid ett tillfälle en ”10 kronors affär”- ni vet en sådan där butik där allt kostar just 10 kronor.

Och där fick jag se nedanstående tingest och för att använda det som jag tycker så mycket om, en ordvits, så SLOG JAG TILL direkt.

10 kronor för en flugsmälla tycktes mig otroligt prisvärt för en så nyttig produkt så döm om min förvåning när det visade sig att det var ett 4-pack flugsmällor jag fick för min guldpeng!

Flugsmällarna lever och har hälsan än efter 7 år i huset och de, eller är det JAG, håller VÄRLDSKLASS!

Ingen fluga undkommer min backhand och jag får nog säga att detta köp varit ett av mina bästa!

 

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Min son tycker att det är bland det roligaste som finns är när vi splattar fligor här. Jag har dock ärvt mina flugsplattare efter husets förra ägare.

    Svara
  2. Bodil Celander

    Mina flugor tar katterna hand om, mycket praktiskt! Även Salli värnar om flugfritt, men hon är inte lika effektiv..

    Svara
  3. Prick

    Om du sliter ut din fina flugsmälla kan jag rekommendera en elektrisk dito. Påminner som ett minitennisrack och drivs med AAbatterier. Bra med stor träffyta och man kan ta dem i flykten. Fungerar bra på lite större odjur, som geting tex, men de blir ofta bara lite knockade så man får ha ihjäl dem själv. Fast lätt då de i alla fall ligger still =).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>