8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Bodil Celander

    Känns som om man skulle vilja ha en shettis i trädgården om man kan få folk att betala 350:-/tim för att pyssla med den! :~))

    Svara
  2. Annelie Magnuson

    Tycker att annonsen känns symptatisk! De har förmodligen hästar som är utbildade för syftet och väl lämpade. Pengar måste ju alla dra in för att kunna sätta mat på bordet.

    Svara
  3. Anna-Kajsa

    Begreppet ”grön rehab” har blivit ganska vanligt iaf häromkring, och vi har flera stall som erbjuder ”att vara med hästar” som terapi. Med rätt utbildad personal och rätt utbildade hästar tror jag att det är ett utmärkt koncept. Viktigaste kund är för det mesta den kommunala omsorgen.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Där satte du huvudet på spiken eller vad man ska säga Anna-Kajsa!

    Kommunen har kanske råd att låta någon klappa på en häst för 350/ timme men jag tror knappast att det är något gemene man kan/ vill unna sig (möjligen i stor-Stockholm m omnejd).

    Svara
  5. jeanette kobilsek

    Tja eftersom det är min annons så kan jag säkert förklara att den inte är såååå himla konstig 😉 Vi arbetar aktivt med att tillgänglighetsgöra vår gård för alla med djur-och naturintresse, oavsett förutsättningar. Många människor med olika funktionsnedsättningar platsar inte i tex ridskolornas stora grupper. Hos oss kan man då välja att köpa en aktivitetstimme.
    Man styr över sin egen tid och vad man önskar göra, givetvis finns ledare/personal på plats. Detta är faktiskt något nyttjas regelbundet här på gården redan idag och som vi nu ser kommer ta större tid i anspråk framöver.
    350 kr (280 kr ex momsen) är en precis täckning för min egen tid som tas i anspråk, varken mer eller mindre.
    Jämför gärna det med en privatlektion, en turridningstimme eller vad ridskolorna tar betalt för handikappridning i grupp.
    Är ni mer nyfikna går det att läsa mer om oss på http://www.stallyckan.com eller malia/ring mig direkt 🙂
    Mvh
    Jeanette Kobilsek, Stallyckan (Kusehuset)

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    Men hur ÄR det Jeanette:

    Unnar sig gemene man dessa aktiviteter enligt din erfarenhet?

    Jag tror inte att ni gör någon storvinst på detta men ifrågasätter mer om det finns ett kundunderlag?

    Jag betalar själv 400 för en lektion och tycker det är dyrt men jag vet ganska många som inte ens skulle betala hälften.

    Om det sedan är snålhet låter jag vara osagt men det är dock ett faktum här i mina trakter i alla fall.

    Svara
  7. Jeanette Kobilsek

    Ja faktistk! Det är en otrolig möjlighet för de som inte fungerar på ridskolan. Vi har just börjat med detta, men har haft att göra i sommar. Rik, nej det blir jag inte men det är otroligt roligt! Sen är ju detta bara en liten del av vår totala verksamhet.

    Svara
  8. Cecilia

    Det är ju en mycket bra idé och behovet finns alldeles säkert men jag reagerar också på priset. Dessutom skulle man betala 200 kr extra om man behöver ledare. Då är vi uppe i 550 kr för en timme???

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>