Fredag- bil med stil

I morse valde jag att rida dressyr i ridhuset- dels är det väldigt svalt där tidigt på dagen och dels vill jag ha det fina underlaget till hjälp när jag kräver lite mer arbete av Archie.

Klockan 9 hade jag avtalat tid med ”min” bilfirma- både bromsarna fram, däcken fram och torkarbladen var helt slut och i akut behov av byte.

Medan detta ordnades gick jag en promenad med Soya på Spillepengens rekreationsområde som ligger hundratalet meter från bilfirman och vi passade också på att besöka moderns hunds grav, se bild nedan.

När nu bilen hade blivit så fint fixad tyckte jag att den även hade gjort sig förtjänt av en rejäl dammsugning och tvätt- ni kan inte ana hur mycket grus och ”annat” man drar in av att köra till stallet 2-3 gånger om dagen.

Ibland undrar jag verkligen över ”slumpen” eller vad man ska kalla det för vad sägs om detta:

PRECIS när jag ska köra till biltvätten hemifrån så tänds varningslampan i bilen som indikerar att någon glödlampa gått sönder- jag som nästan PRECIS hade kommit hem från bilfirman.

Åhhhh….ilska….det var bara att köra tillbaka till de supergulliga killarna på firman och få åtgärdat även detta.

Så nu är bilen så fin….i alla fall tills typ imorgon då jag ska köra till både det egna stallet och NN.

Grusvägen till NN är rena döden för en bils estetik- kanske tar jag cykeln vid närmare eftertanke :)?

På Spillepengen finns en liten djurkyrkogård.

Många gravar är fint smyckade- som denna tex.

Här ligger moderns hund begravd.

Idag har det jobbats mer med halmen.

Packad och klar!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>