Veckan som gått

Med risk för att verka tjatig så måste jag skriva att ännu en vecka har förflutit i raketfart och utan att jag knappt kan komma ihåg vad jag har gjort.

Mycket tid har så klart spenderats med hund och hästaktiviteter, jag har tillbringat ganska många timmar både i det egna stallet och hos NN.

Det har varit varit väldigt skönt att kunna ta sig tid att bara gå runt och snacka med folk utan någon tid att passa- i vanliga fall far jag ibland fram som ett jehu och träffar vanligtvis inte heller någon när jag rider på morgonen.

Under den gångna veckan har jag också passat på att ”göra vid” min bil- den har både blivit tvättad, rengjord invändigt och fått utbytt lite saker som ”sjöng på sista versen”.

Det har varit skönt att slippa fixa med detta när jag jobbar- då finns inte riktigt tiden till att vara utan bil eller att sitta och vänta på att den ska bli färdig.

Om jag ska sammanfatta inte bara veckan utan hela semestern som nu tar de sista flämtande andetagen så har det verkligen varit skönt att vara ledig även om tex vädret inte riktigt motsvarat mina förväntningar.

Jag har inte solat en enda dag och det kan jag inte minnas när det senast hände på en sommarsemester.

Alla mygg och hästflugebett hade jag också gärna sluppit- jag är översållad av kliande bulor av varierande storlek och det ser varken roligt ut eller känns behagligt.

Nåja…ni läsare har i alla fall varit flitiga med att läsa och kommentera och det är så klart roligt och gör att man vill fortsätta sitt dravel.

Förhoppningsvis kommer det många nya roliga (?) inlägg även framöver- kom gärna med tips på vad ni vill läsa om!

En kommentar

  1. Anonymous

    Du skulle ha tillbringat semestern norröver istället! 😉
    Jag har tillbringat fem semesterveckor i Västerbotten och bara haft regn TVÅ dagar!!!

    /Nina

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>