Speciella annonser del 360, Soya i miniatyr

Även om jag tycker att whippet är den näst intill ultimata rasen (för mig och maken i alla fall) så blir jag alltid lika barnsligt förtjust när jag träffar deras mindre ”släktningar”- de italienska vinthundarna.Jag tycker att de är sååå söta och så har de alltid en så käck uppsyn!

Tyvärr tror jag inte att de lämpar sig som stallhundar med sina små blyertspennben- jag har svårt att se en italienare hålla jämn takt med Archie i 1½ timme utomhus :).

http://www.blocket.se/alvsborg/Italiensk_Vinthund_Tik_34916354.htm?ca=23_11&w=3

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>